Tuesday, November 1, 2011

Barangan Koperasi 1 Malaysia

Bulan lepas den berkesempatan mengikut abeshuk mendengar taklimat tentang Produk Coop 1 Malaysia. Satu peluang perniagaan baru yang baik. Produk ala2 Produk 1 Malaysia. Kalau Produk 1 Malaysia diuruskan oleh Mydin kan....tapi Produk Coop 1 Malaysia ni pulak....Felda Bhd yang dipertanggunjawabkan.

Dalam taklimat tersebut.....diterangkan tentang harga, komisyen dan cara pembelian yang boleh dilakukan. Pada peringkat permulaan semua koperasi diminta untuk memberi sokongan untuk menjual Produk Coop 1 Malaysia. Rangkaian produk masih tak berapa banyak lagi tetapi dari masa kesemasa bilangan item produk akan ditambah. Actually orang persendirian pun boleh nak buat pembelian.... penghantaran adalah percuma untuk order >RM300 kalau tak silap den.

So Koperasi PPD pun telah mengorak langkah menjual beberapa barangan Coop 1 Malaysia. Masa taklimat hari tu harga dikatakan hampr sama dan ada yang lebih rendah dari Produk 1 Malaysia. Yang pastinya packaging dia lebih cantik berseri dari Produk 1 Malaysia. Rasa aje tak tau.....masa gi taklimat tu pun tak diberi try. So kalau nak try kena beli lah sendiri, So sekarang kat Koperasi PPD dah ada jual beberapa item....so apa tunggu lagi kalau harga lebih rendah ....rasa lebih kurang......buat apa nak membazirkan....

                MINUMAN MALT COKLAT 400G=RM5.50

BISKUT KRIM KRAKER 430g = RM3.45

BIHUN 350G = RM1.60
JEM BUAH-BUAHAN 450G RASBERI/OREN/BUAHAN CAMPURAN/STRAWBERI = RM2.95 each

KORDIAL 2LITER SARSI/ROS/MANGGA/OREN = RM5.30 each


KICAP MANIS 345ML = RM2.80

KICAP MASIN 345ML = RM2.80

                          SOS TOMATO 330g =RM1.70
SOS CILI 340g=RM1.70

1 comment:

  1. Sertai Rakan Koperasi 1KUBSB
    ...dapatkan diskaun, baucar dan rebat tunai untuk koperasi tuan/puan. Cepat, tawaran TERHAD!

    ReplyDelete